Werken met en voor kinderen in een kindcentrum

Kindercentrum De Boerderie in Woensdrecht en Ons Marieke Kinderopvang in Huijbergen zijn kleinschalige, professionele en flexibele kindcentra, waar kinderen verzekerd zijn van alle benodigde individuele aandacht en veel ruimte voor ontwikkeling.

Op beide locaties wordt professionele dagopvang, peuteropvang en BSO ( buitenschoolse opvang) aangeboden.

Voor beide locaties zijn we op zoek naar een klusjesman/-vrouw en vrijwilliger voor het in goede staat houden van de speelweide en speelmateriaal en voor kleine onderhoudswerkzaamheden.

Heb je een hart voor kinderen en enige technische ondergrond dan is deze vrijwillige functie echt iets voor jou!

Ook worden op beide locaties vrijwilligers gezocht die de groepsleiding kunnen ondersteunen bij uitstapjes en wandelingen, brengen en halen van kinderen naar/van school en kunnen ondersteunen bij de lunch. De tijden zijn: 8.00 – 8.45 uur en van 11.30 – 13.00 uur.

Vanzelfsprekend vind je kinderen leuk, zal er een Verklaring omtrent Gedrag gevraagd worden en zal je worden ingeschreven in het personenregister Kinderopvang.

Heb je na het lezen van de vacature interesse gekregen in deze vrijwilligersvacature? Voor nadere informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator steunpunt vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164-672049.