Zorgboerderij de Leemberg is op zoek naar jou!

De zorgboerderij is in 2014 gestart op een kleine locatie in Ossendrecht. Inmiddels is de zorgboerderij naar Woensdrecht verhuist waar een groter terrein voor meer mogelijkheden beschikbaar is. De zorgboerderij wordt gecombineerd met een camping.

Hierdoor zijn er verschillende activiteiten voor de deelnemers.
Er is een kinderboerderijteam,kantineteam,een keukenteam, een klusteam en natuurlijk moeten de dieren verzorgd worden.
Voor ieder wat wils en genoeg variatie.

De Leemberg heeft als doel dat voor alle cliënten, dementerende ouderen en mensen met een verstandelijke beperking, autisme en psychische hulpvragen, een plek bieden waar ze met plezier naartoe gaan en waar gewerkt kan worden in eigen tempo en zonder werkdruk maar wel met een duidelijk doel. Een veilige plek waar een ieder welkom is en zich thuis voelt!

Naast vaste begeleiders wordt er ook veel met vrijwilligers gewerkt.

De Leemberg is op zoek naar vrijwilligers voor de bus. Dagelijks worden deelnemers tussen 8.00 uur en 9.30 uur opgehaald en tussen 15.30 uur en 16.45 uur weer thuis gebracht.

Ook worden er vrijwilligers gevraagd voor de kinderboerderij en het winkeltje. Het verzorgen van de dieren, samen met de deelnemers en het helpen in het winkeltje behoren bij de taken.

Heb je na het lezen van de vacature interesse gekregen in deze vrijwilligersvacature? Voor nadere informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator steunpunt vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164-672049.