Enthousiaste vrijwilliger voor het ontmoetingspunt in Putte

Voor het ontmoetingspunt in Putte worden enthousiaste vrijwilligers gezocht.

Iedere dinsdag van 14.00 uur tot 16.00 uur staan de deuren van de Beukenhof, Beukendreef te Putte, open voor een ieder die op zoek is naar meer sociale contacten en/of meer activiteiten. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt de nieuwtjes doorgesproken, een kaartje gelegd, geknutseld of een ander spelletje gedaan.  De huiskamer wordt begeleid door vrijwilligers.  Zij zijn ook het luisterend oor en kunnen de deelnemers doorverwijzen naar de juiste hulpverleners. Regelmatig loopt de wijkverpleegkundige binnen waaraan de deelnemers hun vraag aan kunnen stellen.

Voor de huiskamer in Putte zijn we op zoek naar vrijwilligers die de taken van de huidige vrijwilligers in de toekomst kunnen overnemen. De taken zijn o.a de deelnemers welkom heette en voorzien van een kopje koffie of thee, een luisterend oor zijn en ondersteunen bij diverse activiteiten. Ben je computervaardig en bekent met facebook? Ook dan ben je van harte welkom.

Bent u degene die zich aangetrokken voelt om deze taken op zich te nemen en heeft u enig “levens”ervaring in het welzijnswerk , of wilt u een keer meedraaien tijdens de huiskamer, neem dan contact op met steunpunt vrijwilligerswerk. Dit kan telefonisch: 0164 672 049 of per e-mail: vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl