Vrijwilliger gezellig-weg-zondag

Ongeveer elke drie weken wordt er in ’t Blickvelt de gezellig-weg-zondag georganiseerd. De gezellig-weg-zondag start met een uitgebreide lunch met aansluitend een bingo. De gezellig-weg-zondag is vooral bedoeld voor mensen die een invulling zoeken voor de zondag en graag andere mensen ontmoeten.

Ongeveer elke drie weken wordt er in ’t Blickvelt de gezellig-weg-zondag georganiseerd. De gezellig-weg-zondag start met een uitgebreide lunch. Daarna worden er verschillende potjes bingo gespeeld met prijsjes voor de winnaars. De gezellig-weg-zondag is vooral bedoeld voor mensen die een invulling zoeken voor de zondag en graag andere mensen ontmoeten.

Als vrijwilliger van de gezellig-weg-zondag heb je verschillende ondersteunende taken. De taken die hier bij horen zijn:

  • Lunch klaarzetten in ‘t Blickvelt met ondersteuning van vrijwilligers
  • Bingo-leider

Lijkt dit jou leuk en vind je het leuk om in een coördinerende functie mensen een gezellige middag te bezorgen? Voor nadere informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator Steunpunt Vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164-672049