Maatje worden

Samen een kop koffie drinken, een praatje maken, elkaar ontmoeten, activiteiten ondernemen, mantelzorgers ontzien/ontzorgen of een stuk wandelen. Zou je hier blij van worden om dit als vrijwilliger voor een ander te doen? Dan is het Maatjesproject misschien iets voor jou.

Het Maatjesproject is bedoeld om mensen, die graag hun sociale contacten willen uitbreiden. Via dit project kun je een maatje worden. Ben je een enthousiaste, betrokken persoon die graag af en toe bij mensen langs gaat? Heb je tijd en vindt u het fijn om mensen persoonlijke aandacht te geven? Wanneer je bij ons vrijwilliger wordt krijgt u zo nodig begeleiding van één van onze professionals.

Wil je graag maatje worden? Meld u dan aan bij onze coördinator vrijwilligerswerk. Eén van onze professionals komt graag bij je langs voor een kennismakingsgesprek. In het kennismakingsgesprek hebben we het over jou: wie ben je, waar hou je van en wat doe je graag. Aan de hand daarvan zoeken wij een maatje die bij jou past. In een vervolggesprek maak je kennis met jouw mogelijke maatje, kijken we of je bij elkaar past en maken we afspraken.

Voor meer informatie kun je mailen naar vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl  of bellen naar (0164) 672049.
Medewerkers van BWI staan je graag te woord.