Jongerenwerk ondersteuner

Voor het jongerenwerk, zijn wij dringend op zoek naar een vrijwilliger die ons team jongerenwerk kan ondersteunen tijdens onze inloop activiteiten in Putte.

De inloop is iedere woensdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur ( buiten de schoolvakanties) voor de leeftijd van 13+ in MFC De Biezen te Putte.

De jongeren komen op deze avond samen om elkaar te ontmoeten en samen spelletjes te spelen, gamen etc. ( vroegere Soos). Om de drie weken hebbe de gymzaal tot onze beschikking en organiseren we sport en spel activiteiten i.s.m. de buurtcoach. Daarnaast wordt er door ons i.s.m. netwerkpartners diverse voorlichting en preventieactiviteiten georganiseerd binnen de reguliere inloop, denk hierbij aan voorlichting over financiƫn, alcohol en drugs, vuurwerk etc.

Binnen de inloop zijn er diverse mogelijkheden om de inloop door te ontwikkelen. Wij zijn opzoek naar iemand die hier een idee bij heeft en dit samen met ons wil uitwerken.

Daarnaast kan het voorkomen dat wij vragen om bij te springen bij de inloop in Hoogerheide ( bijvoorbeeld bij ziekte)

Competenties:

  • Affiniteit met de doelgroep 13 tot 20 jaar;
  • Enthousiast, vrolijke man/vrouw met humor die eigen jeugd nog niet vergeten is;
  • Een flexibele persoonlijkheid
  • Stevig in de schoenen haar/zijn schoenen staat en waar nodig de jongeren aan durft te spreken op hun gedrag en de groep kan sturen
  • Vanwege de leeftijd van de doelgroep zoeken we iemand van 20 jaar of ouder
  • VOG kan overleggen
  • sociale en communicatieve vaardigheden

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Gert Miltenburg en/of aanmelding kunt u contact opnemen met de coƶrdinator steunpunt vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164-672049