Coördinator KWF-collecte

KWF Kankerbestrijding is op zoek naar iemand die de jaarlijkse collecte, wil coördineren. Wegens stoppen van de huidige coördinator in Hoogerheide en Woensdrecht zijn we op zoek naar iemand die dit wilt gaan doen.

Het betreft het begeleiden van de collectanten in Woensdrecht of het begeleiden van een (gedeelte) van de collectanten in Hoogerheide.
Beide dorpen beschikken over een enthousiast team van vaste collectanten. Uiteraard wordt je hierin begeleid en helemaal wegwijs gemaakt door de huidige coordinator en KWF.

Wil jij KWF Kankerbestrijding steunen en samen toewerken naar een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is ?
Heb je vrije uren over en ben je enthousiast, betrouwbaar, iemand die gemakkelijk contacten legt en die de collecte gestructureerd zou kunnen organiseren ? Misschien is deze vrijwilligersfunctie dan iets voor jou !

Heb je na het lezen van de vacature interesse gekregen in deze vrijwilligersvacature? Voor nadere informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator steunpunt vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164-672049.