Bestuur Stichting Sportief en Actief

Het bestuur zorgt voor het organiseren van diverse activiteiten door het gehele jaar, waaronder: Outdoorcamps, Snowcamps en outdoordagen. En het helpt bij het verrichten van ondersteunende activiteiten binnen de gemeente Woensdrecht aan onder meer instellingen, bedrijven, scholen en verenigingen.

Stichting Sportief en Actief is opzoek naar nieuwe bestuursleden. We zijn opzoek naar een voorzitter, een vicevoorzitter, een secretaris en een penningmeester. De functies van secretaris en penningmeester kunnen ook door één persoon worden vervuld. De functie van vicevoorzitter kan ook door een secretaris of penningmeester worden vervuld. Je bent ongeveer 2 uur per week bezig met één van deze functies

Het bestuur zorgt voor het organiseren van diverse activiteiten, waaronder: Outdoorcamps, Funcamps, Etmaaloms, Snowcamps, Poldertrials, outdoordagen, outdoorschoolsportdagen en survivalprogramma’s. Daarnaast worden Adventuredagen, -weekends en -weken voor verenigingen en particulieren georganiseerd, evenals outdoortrainingen gedurende het gehele jaar. Ook het verrichten van ondersteunende activiteiten binnen de gemeente Woensdrecht aan onder meer instellingen, bedrijven, scholen en verenigingen hoort bij jou als bestuurslid.

De doelstelling van Stichting Sportief en Actief is het organiseren, begeleiden en stimuleren van sportieve recreatieve activiteiten, waarbij het uitdragen van normen en waarden voor inwoners van de gemeente Woensdrecht centraal staat. Met daarin speciale aandacht voor de jongeren.

Competenties die als bestuurslid van Stichting Sportief en Actief belangrijk zijn:

  • Samen kunnen werken
  • Innovatief vermogen
  • Betrokkenheid
  • Delegeren
  • Assertiviteit
  • Communiceren
  • Flexibiliteit

Herken jij jezelf hierin na het lezen van de vrijwilligersvacature en heb je interesse?

Voor nadere informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator Steunpunt Vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164-672049