Kom jij in aanmerking voor kwijtschelding gemeentelijke belasting?

De jaarlijkse aanslagen van gemeentelijke- en waterschapsbelasting zijn weer verstuurd. Heb jij deze ook ontvangen en weet je niet waar je dit van moet betalen?

Als je inkomen te laag is om de belastingen te betalen, dan kun je Belastingsamenwerking vragen om kwijtschelding van de gemeentelijke- en waterschapsbelasting.  Er wordt dan gekeken naar jouw inkomen, het saldo op jouw bankrekening en de waarde van je bezittingen. Misschien kom je in aanmerking voor kwijtschelding.

Startpunt Grip op geld van BWI Woensdrecht kan je helpen bij het aanvragen van deze kwijtschelding. Het aanvraagformulier kwijtschelding kan alleen via de website www.bwbrabant.nl/kwijtschelding worden ingevuld. Hiervoor heb je jouw Digid nodig.

Lukt dat niet, dan helpt Startpunt Grip op geld jou met het invullen van de digitale kwijtscheldingsaanvraag. Onze spreekuren op afspraak zijn op dinsdag van 10:00 uur tot 12:00 uur en donderdag van 13:00 uur tot 15:00 uur. Een afspraak maken kan via: www.bwiwoensdrecht.nl/gripopgeld of bel: 0164 672 049

Startpunt Grip op geld kan jou verder helpen met het aanvragen van Toeslagen, bijzondere bijstand, individuele inkomenstoeslag, voedselbank, jeugdsport- en cultuurfonds, maatschappelijke participatie schoolgaande kinderen, stichting Leergeld en vele andere inkomensaanvullende voorzieningen. Startpunt Grip op geld zoekt uit waar je mogelijk recht op hebt en adviseert jou over de te nemen stappen.