Gastontvanger in het museum Den Aanwas

Wij zoeken enthousiaste mensen die onze bezoekers in het museum willen rondleiden.

Verder lezen

Bestuur Stichting Sportief en Actief

Het bestuur zorgt voor het organiseren van diverse activiteiten door het gehele jaar, waaronder: Outdoorcamps, Snowcamps en outdoordagen. En het helpt bij het verrichten van ondersteunende activiteiten binnen de gemeente Woensdrecht aan onder meer instellingen, bedrijven, scholen en verenigingen.

Verder lezen

Vrijwilligers 't Blickvelt

Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor dorpspunt 't Blickvelt. Als vrijwilliger zorg je voor een veilig klimaat, waar iedereen zich welkom voelt. Daarnaast help je de deelnemers zelf activiteiten te bedenken of actief mee te doen. Het stimuleren van meedoen staat voorop.

Verder lezen

Taalvrijwilliger To-Taalhuis

Vind je het leuk om anderen te helpen met het leren van de Nederlandse taal?

Verder lezen

Maatje worden

Samen een kop koffie drinken, een praatje maken, elkaar ontmoeten, activiteiten ondernemen, mantelzorgers ontzien/ontzorgen of een stuk wandelen. Zou je hier blij van worden om dit als vrijwilliger voor een ander te doen? Dan is het Maatjesproject misschien iets voor jou.

Verder lezen

Help jij buren hun conflict uit te praten?

Conflicten tussen buren zijn vaak al zover geëscaleerd dat zij er zelf niet meer uit komen. Wil jij hen helpen bij het de-escaleren van de situatie door te bemiddelen tussen hen? Word dan buurtbemiddelaar.

Verder lezen

Vrijwilliger Klussendienst

Klussen dienst, klusjes in en om het huis bij ouderen of mensen met een ziekte of beperking. De klusjes worden via de ouderen adviseurs aangeboden beoordeeld of het passend is.

Verder lezen

Bibliotheek West-Brabant Vrijwilliger Taalcafé

Het Taalcafé is bedoeld om anderstaligen – die nog maar net, of al lang in Nederland wonen – de gelegenheid te geven om het spreken van de Nederlandse taal te oefenen.

Verder lezen

Bibliotheek West-Brabant Taalvrijwilliger Digitale vaardigheden

Als vrijwilliger ondersteun je deelnemers bij de uitvoering van de cursus Klik&Tik. Je helpt personen belangrijke basale computervaardigheden te ontwikkelen, zoals hoe je omgaat met het toetsenbord, iets opzoekt op het internet, hoe een website werkt, enzovoorts.

Verder lezen

Vrijwilliger Bibliotheek West-Brabant Hoogerheide

Bibliotheek West-Brabant in Hoogerheide zoekt een vrijwilliger die ondersteuning kan bieden aan de klanten, je bent een gastvrouw/-heer en je kan omgaan met materialen.

Verder lezen