Maatje worden

Samen een kop koffie drinken, een praatje maken, elkaar ontmoeten, activiteiten ondernemen, mantelzorgers ontzien/ontzorgen of een stuk wandelen. Zou je hier blij van worden om dit als vrijwilliger voor een ander te doen? Dan is het Maatjesproject misschien iets voor jou.

Verder lezen

Vrijwilliger kinderopvang Het Toverbloempje

Kinderopvang Het Toverbloempje zoekt een vrijwilliger die het leuk vindt om kinderen op een veilige manier van en naar school te brengen. Ondertussen klets je gezellig met de kinderen en luister je graag naar de avonturen die ze op school hebben beleefd en waarborg je de veiligheid in het verkeer.

Verder lezen

Help jij buren hun conflict uit te praten?

Conflicten tussen buren zijn vaak al zover geëscaleerd dat zij er zelf niet meer uit komen. Wil jij hen helpen bij het de-escaleren van de situatie door te bemiddelen tussen hen? Word dan buurtbemiddelaar.

Verder lezen

Vrijwilliger Maaltijdservice

Voor de maaltijden service maaltijden rond brengen in de verschillende dorpskernen van Woensdrecht. De maaltijden worden opgehaald bij firma Kommers en afgegeven bij de afnemers. Er wordt gebruik gemaakt van de auto van de BWI omdat die voorzien is van een koelsysteem.

Verder lezen

Vrijwilliger Klussendienst

Klussen dienst, klusjes in en om het huis bij ouderen of mensen met een ziekte of beperking. De klusjes worden via de ouderen adviseurs aangeboden beoordeeld of het passend is.

Verder lezen

Bibliotheek West-Brabant Vrijwilliger Taalcafé

Het Taalcafé is bedoeld om anderstaligen – die nog maar net, of al lang in Nederland wonen – de gelegenheid te geven om het spreken van de Nederlandse taal te oefenen.

Verder lezen

Bibliotheek West-Brabant Taalvrijwilliger Digitale vaardigheden

Als vrijwilliger ondersteun je deelnemers bij de uitvoering van de cursus Klik&Tik. Je helpt personen belangrijke basale computervaardigheden te ontwikkelen, zoals hoe je omgaat met het toetsenbord, iets opzoekt op het internet, hoe een website werkt, enzovoorts.

Verder lezen

Vrijwilliger Bibliotheek West-Brabant Hoogerheide

Bibliotheek West-Brabant in Hoogerheide zoekt een vrijwilliger die ondersteuning kan bieden aan de klanten, je bent een gastvrouw/-heer en je kan omgaan met materialen.

Verder lezen

Taalvrijwilliger Hoogerheide voor het project ‘Voor ’t zelfde geld’

Wij vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen en zich een leven lang kan ontwikkelen. We maken dit mogelijk door het stimuleren van lezen en digitale geletterdheid en het toegankelijk maken van informatie en ontmoetingen.

Verder lezen

Voorzitter RSC de Zuidwesthoek

Doel is om onze leden op een plezierige manier te laten sporten, met als onderliggende doelstelling vaardig te worden in de discipline van de wielersport en hierin beter te (kunnen) gaan presteren.

Verder lezen